BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Terkini / Bengkel Komprehensif Pembestarian Teknologi Pendidikan Negeri Kelantan

Bengkel Komprehensif Pembestarian Teknologi Pendidikan Negeri Kelantan

images30 April 2013, Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Kelantan telah menganjurkan bengkel komprehensif pembestarian bagi melatih dan memberikan maklumat terkini kepada Jurulatih Utama Negeri berkaitan dengan bidang berikut : SPS, VLE, SSQS, I-Nilam dan Iq-pss. Pendedahan kepada JU perlu supaya, mereka sentiasa mendapat maklumat terkini dan juga sebagai persediaan untuk melaksanakan program jelajah ke seluruh daerah bagi menyampaian maklumat kepada GPB sekolah-sekolah kelompok.

Seramai 27 orang JU yang terlibat, mereka dipecahkan kepada 5 kumpulan dan berbengkel menikut bidang masing-masing. Setiap kumpulan diketua oleh seorang pegawai dari BTPN yang terlibat secara langsung kepada bidang berkenaan.

Bengkel diadakan selama 2 hari di BTPN Pahang iaitu pada 28 hingga 30 April 2013. Pada hari terakhir bengkel setiap kumpulan membentangkan hasil bengkel.

About admin

Check Also

KEBENARAN AKSES KE PREMIS SEKOLAH DAN PUSAT KEGIATAN GURU (PKG) UNTUK MELAKSANAKAN KERJA -KERJA PENGGANTIAN CUSTOMER PREMISE EQUIPMENT (CPE) JENIS WIMAX KEPADA CPE BAHARU ( NO.KONTRAK : KPM/41/2016/06/0001 )

Tuan, KEBENARAN AKSES KE PREMIS SEKOLAH DAN PUSAT KEGIATAN GURU (PKG) UNTUK MELAKSANAKAN KERJA – ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: