BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Program / HP MultiSeat / HP Multi Seat: Kaedah Pelaksanaan Jaminan Peralatan Uninterruptable Power Supply (UPS) Oleh Right Power Technology Sdn. Bhd.

HP Multi Seat: Kaedah Pelaksanaan Jaminan Peralatan Uninterruptable Power Supply (UPS) Oleh Right Power Technology Sdn. Bhd.

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia

Perkara diatas adalah dirujuk untuk perhatian dan tindakan tuan/puan.

2. Untuk makluman tuan/puan Bahagian Teknologi Pendidikan telah mengadadakan perbincangan dengan syarikat prinsipal yang membekalkan UPS iaitu Ringht Power Technology Sdn. Bhd bagi meneruskan pelaksanaan kerja-kerja jaminan terhadap peralatan UPS Komputer Guru dan tempoh jaminan adalah sehingga 31 Disember 2016. Rujuk lampiran yang disertakan untuk penjelasan lanjut dan kaedah pelaksanaan jaminan tersebut.

3. Sehubungan itu saya memohon kerjasama semua PKG yang terlibat memanjangkan prosedur pelaksanaan jaminan UPS kepada sekolah-sekolah dibawah kelompok masing-masing.

4. Saya juga memohon semua PKG mendapatkan maklumbalas kerosakan UPS dan isu semasa berkaitan Makmal HP Multi Seat dan memaklumkan kepada En. Iskandar Zulkarnain Abd Rahman atau En Wan Mahdi Wan Khaldin sebelum jam 4 petang ini bagi dibentangkan pada mesyuarat Pemantauan Pembekalan Peralatan ICT Makmal Komputer KPM Bil 2/2015.

Kerjasama semua amat saya hargai dan diucapkan ribuan terima kasih.

Sekian.

MOHD ASRI BIN MOHD ZAWAWI
Ketua Unit
Unit Pembestarian Sekolah.

About admin

Check Also

8 STRATEGI PELAKSANAAN MBMMBI

Related

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: